Prosecco bäst i test

Vankas det festligheter till helgen? Då vill ni naturligtvis finna den bästa drycken still er och era gäster.

Vid en titt på vilka Prosecco som fått bäst i test så kan man finna  sorter som kommer att uppskattas. 

Det vita mousserande vinet från nordöstra Italien har verkligen kommit till Sverige för att stanna. Prosecco har tillverkats sedan mitten på 1800-talet och har blivit en succé hos oss och även internationellt. Att snegla på recensioner och betygsättning av bäst Prosecco i test kan ge en fingervisning och man kan snabbt få ta del av goda tips.

Bäst Prosecco i test, lyxig till ett bra pris.

Vad ska man då bjuda på till fest? Säkerställ festen genom att bjuda era gäster på Giotti Prosecco Extra dry och stämningen kommer att vara på topp. Häll upp denna drycken väl kyld, servera vid 8 till 10°C för att framhäva smakerna på bästa sätt. Denna Proseccco som varit bäst i test finner ni på systembolagets hyllor och den kommer garanterat leva upp till alla era förväntningar. Duka upp bordet och ta fram era finaste glas, nu bjuds det på högkvalitativt bubbel.


Se fler

Giotti Prosecco Extra dry

Giotti Prosecco Extra dry

Torr och mycket frisk med inslag av citrus och vita blommor samt en lätt avrundad sötma som balanseras upp perfekt av syran. Serveras vid 8-10°C som aperitif eller till fisk och skaldjur.

La Robínía Prosecco Extra Dry

La Robínía Prosecco Extra Dry

Torr fruktig och mycket frisk med inslag av päron, äpplen, citrus och vita blommor samt en lätt avrundad sötma som balanseras upp perfekt av syran i vinet.

Astoria Valdobbiadene Prosecco Superiore

Astoria Valdobbiadene Prosecco Superiore

Torr, fruktig och mycket frisk med inslag av päron, äpplen, citrus samt en lätt avrundad sötma som balanseras upp perfekt av syran. Serveras vid 8-10°C som aperitif eller till fisk och skaldjur.