Godaste prosecco

Vilken är egentligen den godaste Proseccon på marknaden? Alla har vi våra egna favoriter såklart. Den klassiska Proseccon är fruktig och frisk samt passar fantastiskt bra att förtäras till plockmat, skaldjur samt milda ostar. I den kombinationen hittar du den godaste Proseccon.

Det finns en rad av olika stilar av Prosecco, alltifrån Extra dry till Brut. Brut har mindre än 12 gram restsocker/liter och Extra dry har 12 - 17 gram restsocker/liter. Just Extra dry är en mycket populär Prosecco och många skulle vilja beskriva den som godaste Proseccon som marknaden har att erbjuda. Vad är då tjusningen med detta bubblande vin? Prosecco är den moderna festdrycken, den känns oerhört lyxig, välsmakande och festlig utan att det blir ett stort hål i plånboken.

Självklart är det ingen slump att Prosecco har blivit så oerhört uppskattad och mer eller mindre folkkär. Vi skulle beskriva den typen av dryck som den perfekta mingeldrycken. Det är inte bara i Sverige som Proseccon har blivit mäkta populär utan den har även slagit igenom internationellt. Besök systembolaget för att inhandla er flaska eller beställ den godaste Proseccon på nätet och njut av er dryck antingen som ett matvin eller som aperitif. Giotti Prosecco är ett säkert kort när ni vill ha garanterat nöjda gäster på er tillställning.


Se fler

Giotti Prosecco Extra dry

Giotti Prosecco Extra dry

Torr och mycket frisk med inslag av citrus och vita blommor samt en lätt avrundad sötma som balanseras upp perfekt av syran. Serveras vid 8-10°C som aperitif eller till fisk och skaldjur.

La Robínía Prosecco Extra Dry

La Robínía Prosecco Extra Dry

Torr fruktig och mycket frisk med inslag av päron, äpplen, citrus och vita blommor samt en lätt avrundad sötma som balanseras upp perfekt av syran i vinet.

Astoria Valdobbiadene Prosecco Superiore

Astoria Valdobbiadene Prosecco Superiore

Torr, fruktig och mycket frisk med inslag av päron, äpplen, citrus samt en lätt avrundad sötma som balanseras upp perfekt av syran. Serveras vid 8-10°C som aperitif eller till fisk och skaldjur.