God prosecco

Servera en god Prosecco till gästerna så är du en värd att räkna med, särskilt om det är en sort som är vald med omsorg och noggrannhet. Många gånger kommer man kanske in på systembolaget i sista minuten och har ingen aning om vad man ska handla. Då kanske man tar första bästa flaska på hyllan eller går enbart på att man tycker att etiketten på flaskan är inbjudande och exklusiv. Och naturligtvis så sneglar man på prislappen också. Ibland kanske man frågar personalen om råd men det är inte alltid någon finns tillgänglig.

Vill du göra det enklare för dig att få tag på en god Prosecco som passar i alla sammanhang? Giotti Prosecco Extra dry är namnet på denna magiska Prosecco som är väl värd sitt höga betyg som den har fått vid ett flertal tillfällen. Och håll i er nu, den är en av systembolagets mest prisvärda mousserande viner. Fantastisk smak och en rimlig prislapp. Naturligtvis så är flaskan riktigt snygg och ser exklusiv ut också, detta är inte nog så viktigt då man givetvis vill ta fram en tilltalande och lyxig flaska vid festliga tillfällen.

En god Prosecco som gör ett formidabelt intryck

Några år tillbaka i tiden så ansågs mousserande viner som skumpa och bubbel som något lite märkvärdigt och snobbigt. Nu känns det som att just en god Prosecco är här för att stanna och har blivit lite av en folklig festdryck. Både som ett alternativ till Champagne på nyårsafton som till en frisk mingeldryck på sommarfesten. Ja, den passar i stort sett till de flesta tillfällena.


Se fler

Giotti Prosecco Extra dry

Giotti Prosecco Extra dry

Torr och mycket frisk med inslag av citrus och vita blommor samt en lätt avrundad sötma som balanseras upp perfekt av syran. Serveras vid 8-10°C som aperitif eller till fisk och skaldjur.

La Robínía Prosecco Extra Dry

La Robínía Prosecco Extra Dry

Torr fruktig och mycket frisk med inslag av päron, äpplen, citrus och vita blommor samt en lätt avrundad sötma som balanseras upp perfekt av syran i vinet.

Astoria Valdobbiadene Prosecco Superiore

Astoria Valdobbiadene Prosecco Superiore

Torr, fruktig och mycket frisk med inslag av päron, äpplen, citrus samt en lätt avrundad sötma som balanseras upp perfekt av syran. Serveras vid 8-10°C som aperitif eller till fisk och skaldjur.