Ekologisk champagne

Söker du, precis som många andra, en ekologisk champagne så förstår vi varför. Idag är många väl medvetna om klimat- och miljö och vill bidra till en hållbar planet.

Det bästa av ekologisk champagne

Två raketer är:

  • Champagne Gremillet Cuvée Prestige. Här möter du ett ekologiskt certifierat ekologisk Champagne. Druva: 70% Pinot noir, 30% Chardonnay. Alkohol: 12, 5%. Pris 379kr. Druvorna kommer från vinodlingar i Côte de bar. Ingen annan än första pressningen har använts till vinet. Basen till detta ekologisk Champagne är till 100% från den starka årgången 2015. Det har inslag av röda äpplen, citrus och rostat bröd med elegant mousse och en torr och frisk avslutning.
  • Champagne Gremillet Cuvée Biologique med druvorna 50% Pinot noir, 30% Chardonnay, 20% Pinet meunier. Alkohol: 12, 5%. Pris: 299kr. Vinet har lagrats ca 24 månader. Har inslag av äpplen, citrus och kex med elegant mousse och har en torr och frisk avslutning. Serveras som aperitif eller till rätter på fisk och skaldjur.

Se fler

Champagne Gremillet Cuvée Prestige

Champagne Gremillet Cuvée Prestige

Utvecklad smak med inslag av röda äpplen, citrus och rostat bröd med elegant mousse och en torr och frisk avslutning. Servera som aperitif eller till rätter på fisk och skaldjur eller ljus fågel. Serveras vid 8-10 grader.

Champagne Gremillet Cuvée Biologique

Champagne Gremillet Cuvée Biologique

Utvecklad smak med inslag av äpplen, citrus och kex med elegant mousse och en torr och frisk avslutning. Servera som aperitif eller till rätter på fisk och skaldjur. Serveras vid 8-10 grader.