Bra bubbel till festen

Hur är det, dricker du endast bubbel vid tillfällen då det ska firas?

Faktum är att bubbel passar i de flesta sammanhang. Oavsett vilket så hittar du fantastiska bubbel på systembolaget. En felaktig uppfattning har varit att det antingen är svårt att få tag i ett riktigt gott bubbel eller så kostar det skjortan. Så har det kanske varit tidigare men numer kan du få både en god Champagne och ett bra pris.

Ett exempel på det är Champagne Gremillet Cuvée Biologique. Som man hör på namnet att det är ekologiskt. Druvan kommer från vinodlingar i Côte de bar. Det har en utvecklad smak med inslag av äpplen, citrus och kex. Serveras med fördel som aperitif eller till fisk och skaldjur och serveras vid 8 - 10°C.

Här hittar du bubbel till ett bra pris


Se fler

Geisweiler Crémant de Bourgogne

Geisweiler Crémant de Bourgogne

Torr, mycket frisk och fruktig med inslag av citrus och äpplen. Serveras vid 8-10°C som aperitif eller till fisk och skaldjur.

Champagne Gremillet Cuvée Prestige

Champagne Gremillet Cuvée Prestige

Utvecklad smak med inslag av röda äpplen, citrus och rostat bröd med elegant mousse och en torr och frisk avslutning. Servera som aperitif eller till rätter på fisk och skaldjur eller ljus fågel. Serveras vid 8-10 grader.

Champagne Gremillet Cuvée Biologique

Champagne Gremillet Cuvée Biologique

Utvecklad smak med inslag av äpplen, citrus och kex med elegant mousse och en torr och frisk avslutning. Servera som aperitif eller till rätter på fisk och skaldjur. Serveras vid 8-10 grader.

La Robínía Prosecco Extra Dry

La Robínía Prosecco Extra Dry

Torr fruktig och mycket frisk med inslag av päron, äpplen, citrus och vita blommor samt en lätt avrundad sötma som balanseras upp perfekt av syran i vinet.

Astoria Valdobbiadene Prosecco Superiore

Astoria Valdobbiadene Prosecco Superiore

Torr, fruktig och mycket frisk med inslag av päron, äpplen, citrus samt en lätt avrundad sötma som balanseras upp perfekt av syran. Serveras vid 8-10°C som aperitif eller till fisk och skaldjur.

Astoria Rosé Spumante Extra Dry

Astoria Rosé Spumante Extra Dry

Torr, frisk och fruktig med inslag av citrus, hallon, smultron samt persika.